O incə ilıq öpüş (1-ci bölüm)

Müəllif: Mr. OffiCeR
Şərhlər: 6
Baxılıb: 8 416
Səs ver:
(səs: 3)
o vaxt menim 37 yasim vardi . boinq 747 nin sernisin kursusunde oturmusdum. Get-gede yuksekliyi azaldan neheng teyyare qalin qara buludlari yara -yara yere enmek isteyirdi.soyuq noyabr yagisi torpagi isladaraq tutqun renge boyamisdi ve aeroport binasinin uzerin de dalaganan bayraqlar BMV nin reklam lovheleri ve baswa esyalar flandriya uslubundaki resm eserlerine oxsayirdi. He deyesen yene Almaniyadayiq dusundu.

teyyare enen kimi etrafa aram musiqi sedalari yayildi.hansisa orkestr hevesle "Bitlz"in "Norwegian wood "unu calirdi hemise oldugu kimi bu defede FM de melodiya basimi gicellendirdi. mene ele geldiki bu deqiqe beynim partlayacaq. Bir azdan alman qizi stuardessa yaxinlasaraq ingilisce mene neoldugunu sorusdu.:
-her sey yaxsidi.elecene yungun bas gicellenmem var
-dogrudan,ozunuzu yaxsi hiss edirsiniz?
-her sey yaxsidi sagolun
simal denizin uzerindeki tutqun buludlara baxa baxa omrum boyunca itirdiyim seyleri dusundum.itirdiyim vaxtlari ,olmus yada haralarasa yox olmus insanlari -geri qaytarilmasi mumkun olmayanlari xatirladim
Teyyare bir defelik dayandi .sernisinler tehlukesizlik kemerlerini acaraq reflerden paltarlaeini cantalarini goturmeye basladilar mense helede orada hemin tarlanin ortasindqydim.burnuma ot qoxusu gelirdi xefif mehi derimle hiss eleyir. quslarin sesinin esidirdi. payiz ayi idi 20yasimun olmasinaaz qalmisdi.
aradan 18 il kecenden sonra bele men hemin tarlani rahqtca tesevur eleye bilirem. bit nece gun dalbadal yagan yagin daglarin yay uzunu yigilan toz torpahini yumus aparmis. kulek tarla boyu qacaraq qizin saclarini dolasdirdi.ve pohrelikde yoxa cixdi.
biz addimladiqca naoko mene quyu meselesini danisirei. kim ne deyor desin yaddas qeribe 1 seydir. ozum hercekden de orada olanda men bu menzerelere fikir vermirdi. aglamada gelmezdiki 18il kecenden sonra bu menzereni bele aydin xatirlayacam. duzunu desem o vaxt menim ucun hec neyin ferqi yox idi .men ozumu yanimda addimlayam gozel qizi , o qizla ozumu dusunurdum.. sonra yene ozumu dusunurdum.o vaxt yasimin ele vaxti idiki neyi dusunsem kime baxsam bumeranq kimi ozume qayodirdi.ustelik men asik olmusdum. bu sevgi aglimi basimdan almisdi.tebiet gozelliyinin ferqine varacaqhayda deyildi. ancaq ondi aglima gelen birici sey tarlar idi. Amma bu seylerin fonundan insan gorunmurdu. jec kim yox idi. o qizdq yoxdur. dusunurem ki biz hara yox olmusuq ?axi bu nece ola biler!? o vaxt menim ucu butov 1 dunya olan o qiz, men,menim dunyam
-bunlar hata yox oldu.?!beli men indi onun sifetini duz emelli uada sala bilmire.. elbetde cehd elesem o qizin uzuni de yada sala bilerem . balaca ,soyuq elleru, seliqe ile daranmis duz saclari ince yuvarlaq qulaq memesi,qulaqginin altindaki balaca qara xali.qisda tez tez geyi diyi deve yunundan deble tikilmis oaltosu ,nese sorusdugu hem sohbetinin duz uzune bacmaq verdisi herden nedense titreyem sesi. .evbelce uzunu yandan xatirliyiram cunki biz onunla hrmise yanasi addimlayirdiq. sonra onun uzume baxa baxa gulumsediyi,basini yama eyob menimle danisdigini ,gozlerimin icine baxdigiji xatirlayoram. amma onun uzunu butovlukdr yada salana qeder cox vaxt lazim olur. evvelce mene bes saniy lazimnolurdu sonra n otuz saniye dqha sonra ise bir deqiqe lazim oldu..

o qiz o vqxt neden danisirdi?!deqiq o tarkadaki quyudan . o quyinun olub olmadigi melum deyil belkede bu quyu onun uydurdugu b1seymis. amma o qiz mene quyudan dansandan beri men tarlani quyusu tesevvur etmurdim.

-o derindi cox derindi-qiz sozleri okduqca ehtiyatla secerek danisirdi
bele 1sey dogrudan da varsabonda cox qorxuludu .haradasa derin bir quyu hec kim onun harda oldugunu bilmir. bes kimse onun icine yixilsa inda ne olacaq ?
-onda fikirlesmeli hecne yixdu.Viyyyy -bummm!, vessalam her sey qurtardi
-dogrudan bele olur?
-herden olur. ilde 2.3 defe kimse yoxa cixir ve neqeder axtarilsada tapilmir. bele olanda yerli camaat deyir ele bil quyiya dusub
-Aa yeqin ki bu cox eylenceli olumdu....
-dehsetli olumdu!bunu deyerek o paltosuna yapismis yatpagi cirpmaladi -boyumu sinib tez fede olse ,derd yaridi.Amma vay o gunden ki ,ora dusende ancaq ayagu burxula. .neqeder qusqirsandan seni hec kim esitmeyecek. etrafinda hesaratlar horumcekler. dord yanin qaranliq ,her terfde olenlerin sumuskleri.
-Adam fikirlesende tukleri biz biz olur. birce onu tapib dord terefini ceperleseydiler
-hec kim onu tapa bilmir.gerek hemise taodanmis cogirla gedesen.
-he bunu duz deyisen.
sol elin coxarib elimi ovcuma aldi
-Smma sen qorxma . narahat olma buralarda geceler gezissen de , sen hec vaxt o quyuya dusmeyessen .men de seninle gezisdiyim muddetde ora dusmeyecem.
-hec vaxt?
-hec vaxt.
-hardan bilirsen ?
-bilirem ,vessalam
o ayaq saxlsadi .sonrq ellerini ciyinlerime oqiub . gozlerimun icine baxdi. o qefilenden ayaq barmaqlari uste qalxaraq ,yanagini yungulve menim yanahima sixdi.
-sagol
-deymez.
o kederle gulumseyerek dogurd
an belendediyine gore ele seviniremki ! duz sozumdu .amma heyifki hecne alinmayacaq.-
niye?
-ona goreki alimayacaq. .cunki bu cox qeddarca olardi. ve bu -o sozunu yatrmciq keserek bir muddet jec ne dmeden addimladi . beyninde bu deqiqe en muxtelif fikirlerin firlandigi bildiyimden ,men de hec danismadan onunla birlikde addimlayirdim

Müəllif: Ulya
(səs: 3)
Şərhlər: 6
Baxılıb: 8 416
Geriyə
Hörmətli Qonaq, saytda şərhləri oxumaq, şərh yazmaq, xəbər göndərmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyiniz lazımdır.

İnformasiya

Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
Bölümlü Hekayələr

Müzakirələr

Bürclərlə BİZ

Xəbər lenti

Astrologiya

Qadın testləri