intim haqqinda bir qeder....

Müəllif: Mr. OffiCeR
Şərhlər: 1
Baxılıb: 12 787
Səs ver:
(səs: 8)
alt

İnsanda intimual tezahürler derhal üze çıxmır, orqanizm bunun üçün yetişmelidir. Kişilerde cinsi yetişme adeten 14-16 yaşlarında başlayır ve 18-20 yaşlarında tamama çatır..Qadınlarda bu göstericiler müvafiq olaraq 12-13 ve 16-18 yaşdır. Demeli 20 yaşlı kişi ve 16-17 yaşlı qadın cin si heyat üçün münasib dövre qedem qoymuş olurlar ve bu yaşdan başlayaraq aile qura bilerler. Qadın ve kişi orqanizmleri arasında keyfiyyet, miqdar ferqleri ve diger ferqler mövcuddur. Cinsi elaqe gerek müeyyen qaydalara esaslansın.

qadınlar çox sevirler ki, cinsi yaxınlıq başa çatdıqdan sonra onu nevazişle öpsünler, oxşasınlar, qulağına xoş sözler pıçıldasınlar. Cinsi elaqelerin norması, yeni sayı ve tezliyi haqqında mesele her bir halda ferdi hell olunur. Teref-müqabiller cavan olduqca cinsi elaqeler bir o qeder intensiv baş verir. Bezi sevgililer üçün her gün cinsi elaqeye girmek zeruret halını alır. Bezileri ise heftede bir-iki elaqe ile kifayetlenirler. Gerek cinsi elaqe, intim düzgün nizamlansın.

Ele adamlar var ki,çox ehtiraslıdır,sevgililerinin bedeninde izler qoyur. Amma eleleri de var ki,impotensiyadan, cinsi zeiflikden eziyyet çekir. Kişi ve qadınlarda orqazm müxtelif cür olur.
(səs: 8)
Şərhlər: 1
Baxılıb: 12 787
Geriyə
Hörmətli Qonaq, saytda şərhləri oxumaq, şərh yazmaq, xəbər göndərmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyiniz lazımdır.

İnformasiya

Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
Bölümlü Hekayələr

Müzakirələr

Bürclərlə BİZ

Xəbər lenti

Astrologiya

Qadın testləri