Qadinlar.Biz qizlari xəyallar aləmində.

Müəllif: Mr. OffiCeR
Şərhlər: 3
Baxılıb: 7 903
Səs ver:
(səs: 2)
 Qadinlar.Biz qizlari xəyallar aləmində.
Salam xanim,men nisanlimla ve ailemle birge kecirmek isteyire,m,basqa hec yere getmek xosum gelmir bayramlarda   " Nisa  "
Bu xeyalin gerceklesmesi menim nisanlim ve ya heyat yoldasim terefinden gercek olacaq. :02: Odaki,hec inanmagim gelmirki,bele bir jest aglina gelsin. :23: 
Hecne istemerem sadece yeni il axsami :06: aparsin meni hundur insanlarin olmadigi yere :09: dagin basin demireemaa :05: ve yaa dogma "Bulvar"imiza :30: .Bax gece 00:00 olan kimi :06: goyde urek seklinde fisengler partlasin :urek: ve meni nece sevdiyini, :wiyin: neinki omrunun qalan hissesini :06: heyata geleceyi butun heyatlari menimle kecirtmek istediyini desin. :sila:  :23: . ii vviissyyooo . :sila: :23: Duzdu ciqqan xerc aparan isdi . :dollar:  :23: Amma sevdiyine deymezmi? :17: Deyer! :05: Bax bele :07: sonra nebilim qalan seyde onun fantaziya dunyasinin derinliyinden genisliyinden asilidir . :stena:   :23: Hele bu qederini dusunsun. :girl_in_love: Mene bir omur yoxee :bazar:  :23: 7 omur bes eder :xeyal: :wiyin: :09:  " Sadece Men " 

SALAM CANIM NECESEN? OZ XEYALIM BAREDE YAZMAQ ISTEMISDIM. MENIM XEYALIM YALNIZ 2MIZIN OLACAGI BIR ROMA TATILI. YENI ILI ROMADA ASK CESMESININ YANINDA KECIRMEK COX GOZEL OLARDI. " Vusales "

Salam baci. Men hec yerde yox, qeyri adi yox, sadece valideyinlerimle bir sufre arxasinda, onlarin yaninda olub onlarla birlikde qarsilamagi o qeder isteyiremki. Amma cox heyifki cox uzaqdadilar. bu qeder. qarsidan gelen bayramini tebrik edirem baci=). yeni ilin ugurlu, oz xeyallarindaki kimi ilsun.  " ADRIANA " 

ayy isteyerdim yoldawim balam ve coxdan beri darixdigim atamla birlikde parisde ele bir yukseklikdeki eyfele ustden baxaq gecenin qaranliqina atewfewanliq iwiq sacsin " elli_yek "

Salam baci.aramiza xos geldin .baci men yeni ili parisde heya
T yoldasimla birlikde cox xosbext halda qeyd etMek isterdim.
butun geceni eylenmek gozel 5 ulduzlu otellerin en hundur mertebesinde geceni seyr ederek yeni ili ikimiz qedehlerimizi qaldiraraq xos ehval ruhiyede kecmek isterdim  " QaDiNLaR BiZ "
salam necesen?qizimin ilk yeni ili olduqu ucun,bu ili yoldashimla qizimla disneyde kecirmek isderdim isderdim ilk yeni ili mukemmel olsun.ikinci isdediyim bu ili valideyinlerimle qeyd etmwk isderdim o iller ucun darixmisham:)  " Omur_n "

mence butun qizlarin arzu etdiyi yalniz bir olke var oda Fransa,Paris ve en esas Eyfl qullesi ozumu derk etdiyimden bu gune iki en boyuk arzum olub bir Kenan artiq qovuwmusam ve ikinciside Kenanla birlikde Parise getmek indi elimde deyil cunki niwanliyiq inwaallah evlilikde gedecik ammaki cox isteyirdim ki,mehz bu il Parisde kecirek yeni ilimizi amma xeyallar xeyallar)  " _BELOSNEJKA_ "
Evela salam.cox gozel layihe hazirlamisan.Bu ailemle kecireceyim axrinci yeni ili oldugu ucun yeni ilimi evde ailemle ezizlerimle bir yerde kecirmek istiyirem.Dogma evin ve dogma vetenin yerini hec bir restaran ve hec bir olke vermez.yayimlarsan sevinerem  " Alok "

Bilmirem mesajim gelecey ama yox ama yenede yaziram cunki yeni ili nece qeyd etmekle bagli illerdi arzum var.Demeli bele men yeni ili nisanlimla bir yerde qis kurortlari olure qarli daglarda orda kecirmey isdiyirem.isti pecin yaninda,gozel musiqi,iri cox iri gozel bezedilmis yolka agaci,colde dize qeder qar yalniz o ve men.eger mesaj catdisa xeber etsez cox sevinerem evvelceden tesekkur.  " SEB-AY. "

gozelim men YENI ILI hemiwe aileme qeyd edirem...ama isteyiremki, bu il uni-ye qebul olum ve gelen yeni ili qrup yoldawlarimla ve biricik awkim KENANLE qeyd edim...bu menim en boyuk arzumdu...ALLAH hamimizi arzumuza catdirsin....gozelim xahiw edirem qebul et   " yaska  "
 
demeli bele can.men sevdiyim ve bebiskamnan parisde kecirmek isterdim.sebrsizlikle gozleyirem " gul gul "
 
salam.necesen canim?Baci yeni il xeyyalari layihen ne vaxt olacaq?
Men isdeyiredim ki, bayram gunu yeni ayin 31 vetenim Azerbaycanda olmaq isdeyerdim amma sonra 2013 ilin ilk gunu heyat yoldashimla bash basha FRANSADA 3 gunluk gezib bayramimin davamini orda kecirtmek isdiyerdim.  " Su_Perisi_ "
salam.mən yeni ili belə keçirmək istərdim.sakit bir meşə olsun.
o meşənin içində tək bir dənə ev.içində də iri,
Alabəzək yolka.həmin evin içində də isti bir soba yansın.sakit və səssiz olsun....
bayırda da güclü qar yağsın.
marallara qoşulmuş kizəklərin üstündə də şaxta babalar o tərəf bu tərəfə gedib gəlsinlər.....
.mən də sevgilim və ailəmlə həmin evdə yeni ili qarşılayım.
BELƏ YENİ İL QARŞILAMAĞI ÇOOOX İSTƏRDİM...layihə superdir  
" NECLA "
 
Demeli menim xeyalimdaki yeni il beledi: men pariltili goy rengli paltarda-sahzadeye benzer bir qiz olaraq ozumu tesevvur edirem.
Ve coxlu reqs edirem,etrafimda dostlarim,hediyyeler,yolkalar,ulduzlar,ates-fesanliq ve s.
Olke ise Italiyadi.
 "  aishwarya "

salam bacisko.men isterdim yeni ili heyat yoldasim ,oqlum,ana,atam.qardasimla birge turkiyede kecirim,1 hefte ancaq gezintiye cixi,soping edim,coxlu sekiller cekdirim,orada salona girim,stilimi tamam deyisib cixim .
restoranlarda sam yemeyi.ve s.mence bes eder heee,?artiqi boqazimda qalar  
" GUNEL HUSEYNOVA "
 
men niwanlimla Parisde yada Turkiyede kecirmek isteyerdim pasirde efelin turkiyede 
bogazin yaninda unudulmaz bir wekilde kecirmek isteyerdim  " beautifull "
 
salam  men yeni ilimi en yaxin refiemle rusiyada kecirmek isterdim deyilene gore orda
yeni il maraqli kecir geceden sehere qeder gezib senlenmek isterdim maraqli layihelerinizi gozleyiremmm
 " MEHRIN MEHRA "
SALAM.YENI ILI UZAQLARDA OLAN SEVDIKLERIMLE BIRLIKDE MEKAN OLARAQ 
"ULUDAG"DA VE YA AZERBAYCANIN EN SAXTALI 
QARLI BOLGESINDE KECIRMEK ISTEYERDIM!
OLDUQCA MARAQLI OLAN LAYIHEYE 
GORE COOOOOX TEWEKKUR EDIREM!ELLERINIZE SAGLIQ! 
" MUSTI93 "
Müəllif: Aliyeva.T
Redaktə etdi: PURE LOVE
(səs: 2)
Şərhlər: 3
Baxılıb: 7 903
Geriyə
Hörmətli Qonaq, saytda şərhləri oxumaq, şərh yazmaq, xəbər göndərmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyiniz lazımdır.

İnformasiya

Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
Bölümlü Hekayələr

Müzakirələr

Bürclərlə BİZ

Xəbər lenti

Astrologiya

Qadın testləri