Balama məktub ( 3)

Müəllif: Mr. OffiCeR
Şərhlər: 7
Baxılıb: 7 554
Səs ver:
(səs: 3)


 Salam menim Ureyim canim heyatimin menasi olan  Hesen ve Huseyn babam. Nehayet geldiz dunyaya,amma vaxtindan Coox Coox tez ve bununlada ureyimi yaraladiz. Huseyn canim Axi sen hele 2 aydi ki xestaxanadasan, helem seni hec qucagima almisam ve her gun Allahima agliyarek yalvariram teki sen sagalib evimize gelesen. Sizi coxdan gozduyurdum ve birinci defe uziye getdim dediler ekizsiz sevincden az qala husumu itirem.

Biz atanizla cox cox xosbext idik ve sizin yolunuzu gozduyurduk ve indi bu yazini yazarken goz yaslarimi saxlaya bilmirem cunki bir Allah bilir men ne ezziyet cekdim, hami oz balalariynan idiler balnisada,menim ise 2 gul balam ola ola tek idim. Sizi  menden alib apardilar hec gucuma vermediler cunki bu mumkun deyildi,cekiniz coox az idi. Allaha sonsuz sukurler olsun hec olmasa bu 2 ezabli aydan sora Heseni verdiler mene..

Balama məktub ( 3)

Canim balaca balam Huseyn insaalah tezlikle sagalib qardasinin ve bizim yanimiza gelersen, bu menim en boyuk arzumdur. Insaalah Allah menim bu goz yasimi ve neler cekdiyime gorer seni mene qaytarar. Helelik mamanin can balalari, Allah elemesin sizsiz birce gunum olsun. Sizi cooxlu coxlu opub bagrima basiram. 

 

(səs: 3)
Şərhlər: 7
Baxılıb: 7 554
Geriyə
Hörmətli Qonaq, saytda şərhləri oxumaq, şərh yazmaq, xəbər göndərmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyiniz lazımdır.

İnformasiya

Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
Bölümlü Hekayələr

Müzakirələr

Bürclərlə BİZ

Xəbər lenti

Astrologiya

Qadın testləri