Bir fanatın həyatı (12-ci bölüm)

Müəllif: Catwoman666
Şərhlər: 2
Baxılıb: 4 557
Səs ver:
(səs: 2)
Insanin heyatinda ele anlar olure meselen olduyun zaman butun heyatin gozunun onunden bir kino roliki kimi kecir, bezen uzgun oldugun zaman xosh gunlerini xatirlayirsan. Indi ise menim gozumun qabaginda emin ve men anliyiram ki bu sondu her shey bitdi. Menim gozumun qabagindan onunla realda tanish oldugumuz xatireler gelib kecir.
Emin mene ele baxirdiki. O baxishda artiq sozlere ehtiyac yox idi. O baxish "senin haqda yanilmisham" deyirdi.
-Sev yeni Sehra men neyse
Deyib qapini acib cixdi. Menim ise ayaqlarim meni dashiya bilmedi. Yere cokdum. Eslinde agliyib goz yashlarimi azadliga buraxmali idim. Ama ede bilmirdim. He pisem ama aglaya bilmirem. Ellerimi yumruq halina getirib sadece oz bashima vururdum
-Agilsiz Sehra axmaq Sehra bax sonun budur. Ozun oz ekdiyini bicdin.
ayaga qalxmali idim. Bacim indi uzuk taxacaq onun heyatinda unudulmaz gunlerden biridi. Men ayaga qalxdim. Uzerimi duzeldib otaqdan cixdim. Her kes qonaq otaginda idi. Bir tek emin yox idi. Atam Akifgilin ailesin yaxin adam kimi cagirmishdi. Iki gune nece yaxin oldular hec bilmirem.
Ve bacimgil uzukleri taxdilar. Her shey bitdi. Gece tek otagim ve men. Anlayir beynim yavash yavash her sheyi. Gozler dolur eller esir esebden. Telefona bir nece saniyeden bir baxirsanki belke zeng eder ya mesaj yazar. Aci sozlerine bele raziyam. Ozum ise zeng etmeye cesaretim yoxdu.
---
Artiq bir ay kecmishdi. Eminden ise ne ses var idi ne de bir zeng ne de bir kicik mesaj. Bir sozle hec ne. Anamin sozune gore dirilmish olulere oxshuyuram. bu bir ay erzinde bacim xoshbextlerin kralicasi men ise olulerin kralicasina donmushduk. Iki gun sonra bacimin boyuk nishan merasimi kecirilecekdi. Ve umudum emini orda gormekdi. axi umud yalniz olduyun zaman olur.
Seval qapimi tikkildadib bashini iceri saldi
-Olar?
-buyur
o gelib yatagima oturdu. Men ise kompyuterin bashinda idim. Ne etdiyimi sorushsalar ozum de bilmirem. Kart oyunu oynuyurdum. Buna oynamaq demek olarsa
-Sen hele de qerarlisan mene hec ne dememeye
-Seval bashlama xaish
Seval bu bir ay icerisinde 22ilde olmadigi kimi baci olmushdu. menim bu halim onu da narahat etmishdi. Her gun gelib ne oldugu haqda maraqlanirdi. Soz ala bilmeyib gedirdi
-Sehra seni bu hala kim salibsa de gedim onu yolum. Neinki yolum oldurum
-Belke gunah mendedi. Yeni gunahkar menemse onu niye oldurmek
-ne?
-yeni yolunasi bir tek adam varsa o da menem.
O gelib menim bashimin ustunde dayanib
-Emin he?
-neyse seval danishmaq istemirem artiq
-Dunen nazimle tesadufen eminden soz dushdu. O da pisdi. Deyir sanki emin gedib bir bashqasidi. Tamam deishib. Hem..
-ne hem?
-hec ne
-Seval de gorum
-O guneldi nedi onla deyesen sevgili olublar her yerde birdiler
men yerimden ayaga qalxib
-Yox kim olur olsun bir tek o gunel yox
-Yeni sehra sozumun cani ne etsende gunah sense de olsa o heyatina davam edir sen de et. Biri gun nishanimdi sen ise hec ne almamisan. Hazirlashmamisan.
-Gedek alaq onda
-Dogurdan?
-he. Alt paltari ile getmeyecemki nishaniva
-Pis fikir deyil haa
Deyib her ikimiz gulduk. Ama menim fikrim tam bashqadi. Planim var. Bu emeliyyatin adi ise "emini geriye qaytarma"emeliyyatidir.
Ilk olaraq nishana gozel gorsenmek lazimdi ki o gozunu menden ceke bilmesin. Ikinci o guneli eslinde yolmaq olardida ama yox akif de orda olacagina gore guneli akif hell edecek.
---artiq o melum nishan gunu. Eslinde nishani qiz evi edir ama Nazim imkan vermedi. Nazimgilin ailesi yuksek tebeqe adamlari oldugu ucun onlar mekani ozleri tutdular. Atam ilk razi olmasa da axir nehayetinde bacim ile anam razi salmishdilar. Evde xosh bir telash hokum sururdu. Her kes o yan bu yana qacirdi. Bacimin sesi ise butun ev ile bir idi. Aglima gelen ise nishanda bu beledise toyda gizlenmek gereklidi. Ama eslinde bu nishan ele toyu xatirladirdi. Bir azdan nazim gelib Sevali goturecekdi. Seval ise esim esim esirdi.
Nazim gelib sevali goturdu. Biz de yigishib onlarin arxasinca cixdiq. Bu gun bibim de bir bashqa gozel idi. Ama baxishlari ele gestapo baxishlari idi. Menim cantam evde qaldigi ucun atamgile getmeklerini , Menim ise taksi ile geleceyimi dedim. gucle razi saldim.
cantami goturub otaqdan cixmazdan evvel ozume baxdim. Sade tund mavi don saclarim aciq hundurdaban ayaqqabi. Bunlar yeterlidirmi? bilmirem.
Artiq gelib catmishdim. hami iceride idi. Anam zeng edirdi
-Hardasan?
-catmisham yuxari cixiram
-He yaxshi.
Mekan heqiqetende gozel idi. Ve her zamanki kimi gecikmishdim. Iceri girdim. onumde iri guzgu var. Ozume baxim sonra ireli geldim guzgude menden bashqa da eks var. Bu emindi. Ureyim ele tez tez doyunduki. Saniram indilerde dayanacaq. O mene baxib meni suzurdu. Tez arxaya conub
-Emin
o soyuq baxishlarla mene baxdi. Saniram ki bu deqiqe bedenim buz baglayacaq. Men de donacam
-Beli Sehra xanim
-Men
-Gozel gorsenirsiz.
Getmek isteyirdiki fikrin deishib mene teref addimladi gozlerimin icine baxib
-Size teshekkur etmek isteyirem
-Anlamadim
-Menle oynadiginiz oyunu hec kese demediyiniz ucun. Tam meni mesgereye qoya bilerdiz. Ama etmediz.
Men esebi shekilde qashlarimi catib. Ellerimi berk berk sixdim.
-Emin bunu sene bir defe deyecem. Daha da hec vaxt.
-Vaxtim yoxdu
Deyib conub getdi. Men ise dikdaban ile onun arxasinca qacib onu qolundan tutub saxladim
-Normal insanlar ne olursa olsun sebeb sorushar
-burax qolumu
-Emin yeter artiq. He yalan demishem sene men de senin fanat ordundanam. He adimi da sehv demishem bacimin adin demishem. Cunki inanmirdim sadece Sehrani sevesen. O qolunu elimden cixarib
-Duz de fikirleshmisen men yalancini sevmerem
Men budreyib yere yixildim. O ise hec fikir bele vermeden getdi. Pilleleri qalxib getdi. Men ciynimde el hiss etdim. Bashimi qaldirdimki Akif idi. Elbetdeki ondan bashqa kime lazimam axi
-qalx
O mene komek edib meni qaldirdi.
-Cox sagol.
-Indi ise bacinin nishanidi. krantivi bagla. Indi onun vaxti deyil.
Biz de ikimiz yuxari cixdiq.
Artiq qonaqlar yerin almishdi.Nishana duzu bizde en yaxinlari cagirillar biz ele de etmishdik. Ama nazimgilin ya yaxin qohumlari cox idi ya da nebilim.
her shey yaxshi gedirdi. Hami xoshbext gorsenirdi. Gunel de gelib eminin yanina qonqumushdu. Onu kim devet etmishdi axi.
Hezin musiqi hami reqs edirdi. Emin ise Guneli devet etdi. Onlar reqs edirdiler. Menim ise sanki dirnaqlarim qicixlanirdi. Ayaga qalxib Akifin yanina getdim.
-Akif reqs ile aran necedi?
-yaxshi
-Ela
Deyib onun elinden tutub duz eminle gunelin yanina surukleyib Akifin boynuna qollarimi atdim.
-Menden istifade edirsen?
-sen bunu bilirsen?
-he
-demek bu istifade deyil ve bu senin de ureyindendi ele deyilmi?
-he
Deyib ellerini belime qoydu. Bu menim tuklerimin bizleshmesine sebeb olsa da gozlerim eminin gozlerinde idi. O da mene esebi shekilde baxirdi.
Gunel de pis baxirdi. Aaaa men tamamen unutmushdum. Axi gunelin de zeif yeri Akifdi. Birden gunel meni elimden tutub eminin qollarina atdi. Ozu ise Akifin.
-Partniyorlari deishmek lazimdi
Deyib Akif ile reqs etmeye bashladi. Men geri getmek isteyirdimki Emin meni belimden tutub ozune teref cekdi.
-mecbur deyilsiz Emin bey
-Bey olduq indide. Yaxshi Sev ......sehra xanim xoshdu.
O meni ele tutmushdu ki sanki bu deqiqe qacacam. Men de yavash yavash qollarimi onun boynuna doladim. mahni meni ozumden aparirdi sanki. deyesen tek meni yox. Menim bashim artiq deyesen onun sinesi uste idi.
-Sen her sheyi korladin
bashimi qaldirib ona baxdim
-Bele olmasaydi meni severdinki?
-men seni sevirdim Sehra. Ne adina gore ne basqa bir sheye gore. Seni sen olduguna gore sevirdim. Gozlerim doldu. Yashlar yanagim boyunca suzulurdu
-emin bes indi?
-indi ne?
-indi sevirsen meni?
 
Müəllif: Selcan
(səs: 2)
Şərhlər: 2
Baxılıb: 4 557
Geriyə
Hörmətli Qonaq, saytda şərhləri oxumaq, şərh yazmaq, xəbər göndərmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyiniz lazımdır.

İnformasiya

Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
Bölümlü Hekayələr

Müzakirələr

Bürclərlə BİZ

Xəbər lenti

Astrologiya

Qadın testləri