Zarina Nazarova nın parfumləri(I hisse)

Müəllif: Mr. OffiCeR
Şərhlər: 2
Baxılıb: 30 505
Səs ver:
(səs: 14)
Əvvəla Qadınlar.biz userlərini salamlayıram.Mən bu dəfə yeni bir layihə haqqında düşündüm ve sizlerle hazirda istifade etdiyim oz parfumlerimi paylasmaq,bezi meslehetler vermek istedim.
 Ilk once bunu demek isteyirem ki,xarakterimle bağli olaraq men hec vaxt bir etiri sona qeder ishlede bilmemsihem.Cunki mueyyen zamana qeder bir qoxu meni doydurur.Amma yegane bir etir var ki men ondan vaz gece bilmirem,Mehz bu menim etrimdir.
"Chanel Chance"(eau de parfum) 

Nedense bu etir meni meftun edir ve doymuram.Biliremki men mehz bu menim etrimdir.Eger siz gorushe gedirsinizse bu etirden istifade ede bilersiniz,mene bele gelirki,sizin qarshinizdaki sizin evezolunmaz olduqunuzu bir daha gorecek)

  İkinci olaraq beyendiyim etir mehz "Jadore Dior" dur.

 

 

Yungul bir etir baxishlayan Jadore Dior mene bele gelirki kechdiyiniz yerde oz etrini uzun muddet saxlayacaq ve etrafa xosh tesir bagishlayacaq.Yay aylarinda sizlere mehz bu etri tovsiyye ederdim.
    Ucuncu tovsiyye edeceyim etir "Miss Dior Cherie" dir.

 


Chox ciddi xarakterli bir etirdir,men imtahana gedende bu etirden istifade edirem)Cox konkret bir qoxusu var.Xanimlarimiza ish gorushmelerinde ve ya resmi yerlere gederken mehz bu etirden istifade etmeyi meslehet gorurem.

 

 Dorduncu etrim "Givenchy Play" (eau de parfum) etridir.

 

Muxtelif flakonlarda var,mende chehrayi rengdir,bu etir sizin shiltag xarakterinizdne xeber verecek.
Cox maraqli bir formasi var,telefona benzeyir ve xosh,genclik etri var.Bu etri de yaz yay aylarinda istifade etmeyi tovsiyye gorerdim.
 Beshinci etrim "Gucci Rush"dir.

 

 

 

 

Shirin bir etri var,shirin etri beyenen xanimlarimiza tovsiyye ederdim.
Altinci etrim ise "Gucci Rush 2" dir.

 

 Menim bu etir chox xoshuma gelir,sanki gencliyin,bahar teravetinin ve esl qadinliqin tecessumudur.Men bu etri istifade edende etrafi celb etdiyini bilirem.
 Yeddinci etirim "Rock In Rose Couture Valentino"(red) dir.

Bu etrimi flakonuna gore almisham.Duzu hele bunu achmamisham,chunki o biri etirlerim hamisini istifade edirem.Amma bu etirin qozusunu chox gozel bilirem.Gullerin qarishiqini ozunde eks etdirir.Bu etir qadinliqin,intimualliqin tecessumudur.Mehz bu etirle siz sevdiyiniz shexse tekrarolunmaz olduqunuzu gostere bilersiniz))

 Sekkizinci etrim ise "Nina Richy" dir.

 

Nina Richy ozu fransuz modelyeri olub.
Men demezdim ki bu etri beyenirem.Bunu mene hediyye edibler,sadece flakonunu beyenirem.Amma biliremki,mehz bu etrin de oz alicilari ve beyenenleri var.
 Doqquzuncu etrim ise "Flora By Gucci" etridir.

 

 Bu etir adindan gorunduyu kimi gullerin etrini eks etdirir,chox gozel xosh,bahari eks etdiren teravetli etri var,men beyenerek istifade edirem.

Eminemki sizi de mest edecek)
  Onuncu etrim ise "Emporio Armani Night" dir.

 

Bu etir heyretamizdir.Gozel gullerin etrini ozunde eks etdirir.Bu etri istifade edende sanki tebietin gucunu ozunuzde hiss edeceksiniz,hansisa muhum ishiniz olanda bu etirden istiafede edin,mence mutleq ugur qazanacaqsiniz)Mehz meshur ulduz Milla Javovuch de bu etirden istifade edir,bunu bu yaxinlarda tv de eshitdim)
 On birinci etrim ise "Bvlgari -Jasmin Noir"dir.Qara magiyani eks etdirir.Bu etirle siz ozunuzde mohteshem qadinin obrazini goreceksiniz.

 


 Hazirda istifade etdiyim en son etir.on ikinci ise Avon dan "Little,redd,dress" dir.

 Bu etir ucuz qiymetedir ve gozel qoxusu var.Bezen ucuzlu mehsullar da gozel olur,sert o deyilki en bahalilara ustunluk vermeliyik.Sadece olaraq arasdirmaliyiq,bu etiri de xanimlarimiza tovsiyye ederdim,budcenizin chox olmayacagi zaman ala bilersiniz))

 Menden helelik bu qeder qizlar.Eger istifade etdiyim etirler sizin marağinizi çəksə, internetde qiymetlerine baxib maraqlana bilersiniz.Bu menim hal hazirda istifade etdiyim etirlerim idi.Sizlerle paylasmaq ve tovsiyyeler vermek istedim.Indi ise size sual vermek isteyirem,Bes sizlerin sevdiyiniz etir hansidir eziz Qadinlar.biz istifadecheleri?
Novbeti xeberimi xeberimi gozləyin.



 

(səs: 14)
Şərhlər: 2
Baxılıb: 30 505
Geriyə
Hörmətli Qonaq, saytda şərhləri oxumaq, şərh yazmaq, xəbər göndərmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyiniz lazımdır.

İnformasiya

Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
Bölümlü Hekayələr

Müzakirələr

Bürclərlə BİZ

Xəbər lenti

Astrologiya

Qadın testləri