Azadlığa ilk addım (10-cu bölüm)

Müəllif: Sweet Candy
Şərhlər: 8
Baxılıb: 3 821
Səs ver:
(səs: 1)
Vaqif beyin gözleri 4 olur. O Anarı iki defe bir qadına göre bu qeder esebleşen görmüşdü. O qadın anasıydı. İlk defe 7 yaşı olanda anasinin getdiyin derk edende çox esebleşmiş, bütün oyuncağların qırıb tökmüş ve otağına qapanmışdı. İkinci defe ise anasının başqa bir kişiyle olduğun ve 2 uşağının olduğun öyrenede elin divara vurmuş evden gedib bir oğlanı döyüb bölmeye düşmüşdü. Vaqif beyin ağlına gelmezdiki Anar hansısa bir qiza göre ona qarşı çıxar ve bu qeder esebleşer.
Güzgü cilik cilik olmuşdu. Anarınsa eli qan içindeydi. Bu sese Zeyneb tez qaçıb gelir. Anarın elin görende deli olur. Vaqif beyse helede şokda idi. Donub qalmışdı oğlunum bu hereketine.
Z-Anar elin qanayır gel temizleyek-Anarın elin tutmaq isteyende Anar heç ne demeden evden çıxır ve maşına minib son süretle ordan uzağlaşır.
Günel divanda oturmuşdu. Üzünde gah gülüş gah eseb gah çaşqınlıq gahda qorxu yaranırdı. Gülürdü, ona göreki onunda Anara qarşı heç özüde bilmediyi başa düşmediyi hisleri vardı. Esebleşirdi, çünki o Anara heç vaxt bu qeder yaxınlıq vermiyibki Anar gelib onu icazesiz durduq yere öpsün. Çaşmışdı, ona çatmırdı Anar onu sevir xoşlanır ya sadece bu bir istekdi ona göre öpdü. Qorxurdu, qorxurduki Anarın niyeti onla başqa olar, onu başqa cür tanıyar. Ve en çoxda sevmekden qorxurdu. Sevmeyin ne olduğun bilmirdi ancaq kinolardan görmüşdüki seenler çox eziyyet çekirler. İndiye qeder eli oglan eline deymiyen Günelin birden bire dodaqlarından öpülmeyi hemde sevgilisi olmayan biri terefinden ona normal gelmirdi.....
Cavid öz evinde uzanıb tavana baxırdı. O qız idi ağlında. Dayanacağda ona nece deydiyi nece esebleşdiyi ağlından çıxmırdı. Bir terefdende Güneli hardan nece tapacağın fikirleşirdi.....
Anar Fuadgilin qapısının qabağında saxlıyıb. Qapını döyür. Fuad qapıya gelir ve gözlükden baxanda Anar olduğun görüb ağzın eyir ve qapını açmadan:
F-ne var?! Neye gelmisen?!
A-Fuad aç qapını!
F-açmıram! Kefine düşende darıxanda baş qatmağa bir şey tapmıyanda Fuad. Ama başqa vaxt Allahın quri mesajında yazmırsan!
A-Fuad aç!
F-açmıram!
A-cehenneme aç-deyib qapıya tepik vurur ve çıxıb getmek isteyir. Fuad Anarın getdiyon görüb celd qapını açır
F-ey hara?
Anar cavab vermir. Fuad qaçıb tez onu saxlayır
F-Anar ne olub sene?!
A-burax!
F-Anar zarafat elemişdim men gel içeri
A-Fuad lazım deyil burax gedecem!
Fuad Anarı çekişdirirdiki eve salsın
F-gelde dostum küsme
Anar artıq özün saxlıya bilmir ve elin qaldırıb Fuada yumuruğ vurur. Fuad ise özün saxlıyır yere yıxılmır. Bir anda üzündeki o gülüş eseb çaşqınlıq ve inciklikle evez olunur.
Anar heç ne demeden maşınına oturub son süretle gedir. Fuada birden çatırki Anarın eli qan idi. Fuadda tez maşınına oturub Anarın ardinca sürür.
Anar deniz qırağında saxlıyır ve maşına düşmeden denize baxır. Denizde dalğaların hirsle daşa çırpır ve etrafa dağıdırdı Anar kimi. Fuadda saxlıyıb maşından düşür. Ve gelib Anarın maşınında qabağda oturur. Anar ona teref heç baxmır. Onsuzda Fuad olduğun bilirdi hemde ona baxmağa üzü yox idi.
F-ne olub?
A-.......
F-düş maşından.
Anar heç ne demeden düşür Fuadda düşür ve Anarın maşınının qapıların bağlıyır.
F-keç-deyib eliyle öz maşının göstərir. Anar keçib Fuadın maşınına oturur. Fuadda sukana keçir desmal çıxarıb Anara verir. Anarda götürüb eline tutur ve onlar xestexanaya gedirler.......
F-çox incidir
A-biraz-deyib üzün turşudur
F-hara gedek?
A-size
F-gedek. Ama yolda ne olduğun danışacaqsan......
Artıq bir neçe saat keçmişdi ve qaranliq düşmüşdü. Fuadla Anar heresi bir divanda uzanmışdı. Fuad telefonla oynuyurdu.
F-o qızı sevirsen?
Anar başın qaldırıb
A-hansı qızı?
F-Günelide
Anar başın yeniden yastiğa atib fikire gedir. Bu günkü hadise yadina salir ve üzünde gic bir gülüş emele gelir.
A-off heç özümde bilmirem
F-onda sevirsen
Anar başının altındakı yastığı götürüb Fuada atır
Fuadın telefonu elinden düşür
F-ey neynirsen?! Sen bilirsenki men maşınımla telefonumu özümdende çox istiyirəm-telefonu yerden götürür öpüb üreyinin üstüne qoyur
A-manyak!
F-he eledi-dil çıxarır
F-acmısan?
A-biraz
F-dur bir şey tapıb yeyek
A-tapıb?-qaşın qaldırır.
F-he tapıb! Özün bilirsenki bu evde qadın yoxdu qadın olmuyan evde yemeyin ne işi var?!
A-bes xidmetçi hani?
F-sence?
A-of oda
F-he
A-niye imkan vermirsen camat işlesin?
F-men neynirem ee?!
A-hec ne sadece insanları bezdirirsen!
F-olar mene döze bilmir men heç kimi bezdirmirem
A-senin o qeder isteyin varki az qalırsan deyesen eynimide geyindirin yemeyu elinizle qoyun ağzıma
F-ağ eleme! Hem sen menim terefimi tutmalısan!
A-off Fuad böyude biraz
F-bele yaxşıdı! Elin ağrıyır?
A-senin eline 8 tikiş atsala ağrıyar?
Fuad Anara baxıb gülür
A-he belede bilirdim. Sen indi ele hay heşır qoparmışdınki anangil Türkiyeden gelmişdi bura
F-düz tapdın
A-burda yemeye bir şey yoxdu gel gedib bir şeyler alaq.
Günel artıq öz yatağında idi. Yatmağa hazırlaşırdı ancaq elin dodağına qoyub bu günkü öpüşü fikirleşirdi. Biraz sonra o artıq yuxudaydı. Ama neyse mızıldanır yerinin içində terpenirdi. Ter-su içindeydi.
G-yox! Yox! Olmaz! Yox!-deyib birden oyanır. Çox qorxmuşdu deyesen kabus görmüşdü. Ayağa qalxıb metbexe keçir. Su içmek isteyende işıqlar sönür ve bunlada ele bil Günelin heyatına son qoyulur. Günel qaranlıqdan qorxurdu. Qaranlıq olanda mütleq işıqda olmalı idi. Eyer eyer qaranlıqdısa yanında adam olmalı ve cuzide olsa közeren bir işıq olmalı idi. Günel bilmir neynesin tez yatağına gedib yatağıba girir telefonu eline alır ve yandırırki azda olsa işıq olsun. Yatmaq istiyir yeniden ancaq gözünü yumanda kinodaki o qorxulu mexluq gelir gözünün qabağına. Hemişe bele olurdu qaranlıq olanda ağlına pis fikirler gözünün onune qorxulu mexluqlar gelirdi. Gözün açıb yerinde oturur. Birden çöldün ses eşidir.

Müəllif: Türkanə
(səs: 1)
Şərhlər: 8
Baxılıb: 3 821
Geriyə
Hörmətli Qonaq, saytda şərhləri oxumaq, şərh yazmaq, xəbər göndərmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyiniz lazımdır.

İnformasiya

Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
Bölümlü Hekayələr

Müzakirələr

Bürclərlə BİZ

Xəbər lenti

Astrologiya

Qadın testləri