Qadınlar.biz-lilərin tərgidə bilmədikləri vərdişləri (10. hissə)

Müəllif: Mr. OffiCeR
Şərhlər: 14
Baxılıb: 1 956
Səs ver:
(səs: 8)
Salam Qadınlar.biz-in sevimli usərləri.Necəsiniz? İnşALLAH hamınız yaxşı olarsız. Bu gün sizlərə yeni lahiyəmi təqdim edirəm ümid edirəm ki,bəyənəcəysiniz. Deməli lahiyəmin adı TƏRGİDƏ BİLMƏDİYİMİZ VƏRDİŞLƏRdir. Bugunki qonaqlarım  anonim GÜNAY nikli bacılarımdı.

anonim 
Cox sagol baci meni layihene devet etdiyin ucun.tergide bilmediyim verdisler var.seher saat 8de harasa getmeli olanda.saat 5den 6dan dururam.menede 1000defe deyirlerki yarim saat tez dursan besdi.yenede ozumnen asli deyil 2,3saat tez dururam.eve nese alib getirirler deyirler bunnan yemisen hec deyirem yox.deyiller onda dadina bax deyirem yox yemiyecem uzunnen gorunurki pisdi mecbur qoyullar bosqabima deyiller ye.mende yeyirem.deyirem bu ne daddidi.men niye bunu yemirem men niye hemise bele eliyirem.yoldasim ise gedende deyiremki sene sms yazsam mene cvb yaz yazmirsan qorxuram deyirem goren niye yazmadi.yoldasimda hemise gunde deyirki yazmasam bilki dersdeyem.mende isimi qurtarannan sonra darixiram.deyirem belke yoldasim bekardi yazim gorum nagarir.1defe yazdim cvb yazmadi.sonra basladim nece defe yazmaga sonra zeng elemeye.birde gordum yoldasim zeng eliyirki men sene ne demisdim?dedim nagarim ozumnen asli deyil qorxuram seni o qeder seviremki sensiz qala bilmirem.yoldasimda dediki ele eliyirsen guye tekce sen sevirsen men sevmirem.deyir istiyirem dersi yarimcig qoyam gelem yanina.neyse deyesen xeberden uzaglasdim.he yoldasimda dediki men sene ne demisdim dedim yazmiyanda qorxuramki goren niye yazmadi.yoldasimda dediki bu verdisini tergid day.mende neynesemde bu verdislerimi tergide bilmirem.InsAllah maragla oxuyarsiz.

GÜNAY
Ilk once butun qizlari salamlayiram.Layiheye menide devet etdiyi ucun Deniz I'm m's tesekkurlerimi bildirirem. Indi ise tergide bilmediyim verdiwlerim:mahniya qulaq asmaq, her gun etir istifade etmek(evde bele olsam)evden cixanda saat taxmaq, butun mesajlari cavablandirmaq(vaxt tapdiqca)eslinde coxdu ama yadima duwmur :122: bu qeder. :heart:

P.S: Xanımlar lahiyəyə qatılmaq istəyən mənə şəxsi ismarıcla müraciət edə bilər.
(səs: 8)
Şərhlər: 14
Baxılıb: 1 956
Geriyə
Hörmətli Qonaq, saytda şərhləri oxumaq, şərh yazmaq, xəbər göndərmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyiniz lazımdır.

İnformasiya

Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
Bölümlü Hekayələr

Müzakirələr

Bürclərlə BİZ

Xəbər lenti

Astrologiya

Qadın testləri