Qaranlıqdakı ağ balerina (14-cü bölüm)

Müəllif: Mr. OffiCeR
Şərhlər: 4
Baxılıb: 3 496
Səs ver:
(səs: 1)
Delimi olurdum yuxumu gorurdum.onun olduyune , her weyin bitdiyine inanmazken birden yarali halda qarsimdan kecen o idimi .dogurdanmi yasayirdi.yoxsa gozlerim meni aldadirdi.Allahim ne olar ki bu yuxu olmasin deye yalvarirdim.qisqiraraq Anaa olmeyib ana o olmeyib deye bagirirdi.ne qeder qiwqirsamda anam hecneyi anlamirdi.yere cokerek aglayirdim.Anaaa o yasayir.Anam ise ne oldugunu bilmir deli oldugumu sanirdi.aadece aglayaraq menim bextsiz qizim sakitlew .sakitles deyrdi.
-Anaaa deyirem o yasayir ..
-kim axi kim qizim sakitlew deyirdi.
-ana men deli deyilem ana .men deli deyilemm deye
-deye mene iyne vurub yatizdirmiwdilar.yenede Omer yuxuma girmisdi qaranliqdaki quyudan sesi gelirdi.Ayla gel bura men artiq yoruldum seni gozleyirem.Ayla komek ele deyerek qisqirirdi.
-Omer deye qisqiraraq yuxudan ayilmiwdim lenete gelsin .yene gelmiwdim oz otagima.anam menim deli oldugumu sanirdi artiq .otagimin qapisini baglayirdilar.bezen omer deye qacmaq isteyirdim.caresizlik bu imiw .bezen ele vaxtlar our menim elimi yataga baglayirdilar.Allahim niye men niye nele ezab cekirem.hec kim mene inanmirdi.heyatim alt-ust olmuwdu.en sevdiklerin eni deli sanir,sevdiyin ise yaninda yoxdu.Atam menim artiq bu hala duwduyumu gorerek meni italiyadaki meshur xestexanalardan birine aparmaq isteyirdi.belke heyatim orda deyiser.belke olanlari yaddan cixararam deye.amma bilmirki ureyive eger biz koz dusduse hec bir su onu sondure bilmez.men ise her gun qisqiraraq yuxudan oyanirdim.Anamgil meni cole cixmaga bele qoymurdu.pencereler bele demirli idi.isiqa hesret qalmiwdim.bu gun uzun vaxtdan sonra Nur yanima gelmiwdi.qacaraq onu qucaqlamiwdim.
-Nur niye gelmirdin harda idin?
-gelirdim ama qoymurdular yanina.
-Omey hani demeyi ile. yene menim krizlerim tutmuwdu.Atam ise deqiq qerarli idi .gelen hefteye italiaya bilet almiwdi.Her gunumu Omerin mene aldigi boyunbaqla teselli ederek kecirirdim.seher uzun zaman sonra yucudan ayilib guzguye baxdim.aman Allahim bu ki men deyildim.gozlerim sismis qan icinde.uzum gozum pis gunde.dodaqlarim catlamisdi. en cox sevdiyim qulluq etdiyim sacimda baximsizliqdan pis gune qalmisdi. dirnaqlarim boyasiz cirkin idi.aglayaraq guzguye baxirdim.
-bu ki men deyilem.deye guzguye baxirdim.Anam iceri girib bu halimi gorub aglayir getdikce solurdu.Anam aparib meni otagimdaki hamamda cimizdirdi, saclarimi usaqliqdaki kimi daradi.elebil 3 yasinda usaq idim .saclarimi qurlayib evvelki kimi pariltili eledi.dirnaqlarimida duzeldib meni evvelki gozelliyime qaytarmisdi.ya Omer onuda qaytara bilecekdimi .Onsuz yasaya bilecekdimmi.
◆◆◆
tam 1 hefte kecmiwdi uzerinden .artiq mart ayi gelmiwdi quslar civcivlesir,agaclar cicek acirdi.omerin mene verdiyi yastigimida goturub terk etmiwdim vetenimi hemde gozu yasli.teyyare yola dusmusdu 6saatliq ucusdan sonra gelib catiwdiq Italiyaya.hami Parisi sevginin xosbextliyin seheri adlandirsada men burda hec xosbext deyildim.eksine gozu yasli caresiz bir qizcigaz idim. en yaxsi xestexanalardan birinde mualice alirdim.otagimdan butun Paris gorunurdu.axsamin rengarengliyi ile eyvanda oyturub menzereni seyr edirdim .......
seher hamidan xebersiz asagi dusmusdum sadece yalniz tek qalmaga ehtiyacim var idi.yol boyu sevgililer var idi .xestexananin qabaqindaki parda otururdumki arxamdan gelen fit sesine conub arxama baxmiwdim........
bu ki Omerle bizim mahnimiz idi.kim calirdi axi bu fiti.ozde Pariste axi kim bilirdi bu mahnini deyerek etragima baxirdim .o qeder cox adam var idiki onun kim oldugunu tapa bilmirdim.qarsimda bir oglan qiza Omerin hemiwe mene hediyye etdiyi micky mouse sarlardan vermiwdi.axi bu nece olur her yer mene seni xatirladir Omer .2 gunden sonra atam gedecekdi men ise burda atamin tanislarinin usaqlari ile qalacaqdim.menim bu xestexanada sadece bir dostum var idi .oda psixoloqum .onun 26 yasi olardi.uzun boylu qapqara gozleri ve qarasin gur saclari var idi .adi ise John idi.atasi burali olsada anasi turk idi.butun basima gelenleri ona danisar .her gun onunla derdleserdim.her axsam onunla gezmeye cixardim.bu axsam qullenin yaninda dayandiqmizda onun zumzume etdiyi mahni meni yerimdece dondurmusdu.

Yazar: Ayla
(səs: 1)
Şərhlər: 4
Baxılıb: 3 496
Geriyə
Hörmətli Qonaq, saytda şərhləri oxumaq, şərh yazmaq, xəbər göndərmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyiniz lazımdır.

İnformasiya

Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
Bölümlü Hekayələr

Müzakirələr

Bürclərlə BİZ

Xəbər lenti

Astrologiya

Qadın testləri